Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK

3 600 Ft

Öltözködés – Tantusz könyvek

Cikkszám: 9789635455263 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Öltözködés – Tantusz könyvek
Az öltözködés olyan téma, amihez nagyon sok nőnek segítségre lenne szüksége, de nem tudja, kihez forduljon. Sok nő úgy érzi, nehezen igazodik el a divat világában. A pénztárcánk, a testalkatunk és a személyiségünk mind-mind fontos szerepet játszik a reggelente meghozandó döntéseinkben: “És ma mit vegyek fel?”
Ha végigolvasod ezt a könyvet, megérted majd, hogy nem mindig az a lényeg, mit viselsz, hanem sokszor az, hogyan.
Az öltözködésnek élvezetesnek kellene lennie. Csak kinyitod a (ha még nem, akkor nemsokára már) kitűnően áttekinthető ruhásszekrényedet, és élvezed, amint mindig újabb és újabb kombinációkat hozol össze. De miután elolvastad ezt a szép, SZÍNES KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLT KÖNYVET, a birtokában leszel egy-két olyan trükknek, ami lehetővé teszi, hogy stílusosan öltözködj. A könyv eligazít, hogy megismerd a tested és megtanuld, hogy mi illik hozzád, a lelki és a testalkatodhoz, és mitől leszel magabiztos. Sőt az is kiderül, hogyan kerülhetjük el az öltözködési baklövéseket.

Mindenkinek, aki újonc a divat világában és többet szeretne tudni róla, aki változtatni szeretne a megjelenésén, de nem tudja, hogyan kezdje, aki hasznos információkat szeretne kapni az alkalomhoz illő öltözködésről, a kiegészítőkről, a cipőkről – egyszóval mindenről, ami a külsőnket egyedivé és különlegessé teszi. Ajánljuk tehát ezt a könyvet minden nőnek – 0-tól 100 éves korig!!!

Szerző: Jill Martin; Pierre A. Lehu
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Panem Kft.
Oldalszám: 332

ISBN: 9789635455263

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK” értékelése elsőként