Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából – EGY TERMÉSZETGYÓGYÁSZ FELJEGYZÉSEI

3 400 Ft

Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából

Cikkszám: 9789630682350 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából
A szerző új könyve a víz gyógyhatásait a XIX. századi osztrák származású Kneipp plébános vízkúráin és Dr. Neumivákin orosz orvos-természetgyógyász, akadémikus módszerein keresztül mutatja be. Úgyszintén beavatja az olvasót a hazai szakma által eddig titokban tartott kék jód, – az orosz nép egyik legnépszerűbb, otthon előállítható, hatását sokoldalúan kifejtő gyógyszerének – legendás történetébe.
A praktizáló gyógyító és szakíró, könyvében feltárja az almaecet, – a természetes gyógymódok kedvelőinek nagyra becsült szere – gyógyító erejének titkát, több receptet ajánl az almaecet otthoni előállításához, valamint megismerteti az olvasót e készítmény gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel.
Gondos részletezéssel mutatja be a természetes antibiotikumok: a káposzta, az uborka, a burgonya, a hagyma, a retek, a paprika, a cékla és más zöldségek felhasználásának lehetőségeit a gyógyítás és szépségápolás területén, ételrecept-ötletekkel szolgál az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek.
A könyv hasznos ismereteket tartalmaz az országhatárokat nem ismerő ősi népi gyógymódok tárházából természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók számára is.
Értékes kézikönyv, méltó arra, hogy helyet kapjon az Ön könyvespolcán.

Szerző: Dr. Kovács József
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 216

ISBN: 9789630682350

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából – EGY TERMÉSZETGYÓGYÁSZ FELJEGYZÉSEI” értékelése elsőként