… és az igazság felszabadít II. kötet – A globális ügyek mögött meghúzódó, titkolt forgatókönyv elképesztő leleplezése, mely oly megdöbbentően pontosnak bizonyult a napi események előrejelzésében

4 200 Ft

Cikkszám: 2050000078743 Kategóriák: , ,

Leírás

… és az igazság felszabadít II. kötet
Az első kötet felkavart. Szó se róla, megteremtette a drámai feszültséget! A második kötet fokozza azt, egyre közeledve napjaink eseményeihez. S amikor már pattanásik feszült a húr, a feszültség csodálatos katarzisban oldódik fel.

A felfestett kivezető út mindannyiunk számára elérhető. Mikor megkönnyebbülten, felszabadultan letesszük a könyvet, csak egyet tudunk mondani: most már értem!

Így, hogy a puzzle darabokból összeállt a kép, minden egyszerű és világos. Mert a szabadsághoz a megismerésen keresztül vezet az út. Mert az igazság tényleg felszabadít. Bár először lehet, hogy felidegesít.

Szerző: David Icke
Kiadás éve: 2016
Kiadó: Ezvankiadó Kft.
Oldalszám: 200

ISBN: 2050000078743

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„… és az igazság felszabadít II. kötet – A globális ügyek mögött meghúzódó, titkolt forgatókönyv elképesztő leleplezése, mely oly megdöbbentően pontosnak bizonyult a napi események előrejelzésében” értékelése elsőként